Zie je wel: verkiezingsfraude

Het wordt duidelijk waar het onderzoek naar de vermeende verkiezingsfraude die Trump  drie miljoen stemmen tekort liet, op uit gaat lopen.

De commissie die moet onderzoeken of iets dat al verscheidene malen aantoonbaar onjuist is gebleken, namelijk grootscheepse verkiezingsfraude, heeft alle staten gevraagd de meest specifieke informatie over kiezers over te dragen. Veel staten hebben dat gelukkig geweigerd omdat het informatie is die alleen maar kan worden misbruikt.

Voorspelbare conclusie van de psycho club: zie je wel, ze hebben iets te verbergen. We kunnen de verkiezingsfraude die er is niet aantonen.

Doelstelling van de racisten en andere Republikeinen: de Motor Voter Act ondermijnen, een wet die probeerde zoveel mogelijk burgers zich te laten registreren door bij het  aanvragen van een rijbewijs meteen die optie te bieden.

De Republikeinse gouverneurs (ja, natuurlijk alleen van die partij) proberen sinds 2013, sinds het Supreme Court (ook Republikeins) in totale ontkenning van de werkelijkheid de restricties uit de Voting Rights Act van  1965 weghaalde, het recht om te kiezen zoveel mogelijk te beperken door eisen te stellen waaraan veel armere Amerikanen niet kunnen voldoen. Zie Wisconsin, Texas, South Carolina en North Carolina, ja vooral North Carolina.

Zo blijft die fraude klacht van de psycho, net als zijn andere rechtstaat ondermijnende acties, boven de markt hangen, gesteund door zijn partij zonder principes.