Van je familie moet je het hebben

De domme zoon van de psycho, Donald Jr., brengt zijn domme vader verder in de problemen. Niet alleen had hij tijdens de campagne een ontmoeting met een Russische official, in gezelschap van Kushner en Manafort, deze laatste lobbyist voor Russische belangen in Oekraïne, hij heeft nu ook verklaard dat de enige reden dat hij die ontmoeting arrangeerde was dat de official informatie bood die schade toe kon brengen aan Clinton. Toen dat niets opleverde, ging het gesprek over wat anders, waarvoor kleine Donald niet was gekomen. Met andere woorden, de Trumpies stonden open voor hulp van de Russen, alleen leverde het hier niets op. Poetin zou later via de perfide ijdeltuit Assange een andere weg vinden om schade toe te brengen – of nee, Poetin heeft de psycho verzekerd dat hij dat niet heeft gedaan. Dossier gesloten.

Het verleidde een van de commentatoren tot de opmerking dat kleine Donald de Fredo is van de Trump familie: de domme zoon die probeert slim te zijn en zichzelf en zijn familie in de problemen brengt in de Godfather II.

Ondertussen is de psycho zelf al teruggekomen op zijn aanbod om met de Russen samen te werken over cyber security. Is een beetje te vergelijken met Melania die actief wordt tegen cyberbullies terwijl haar echtgenoot alle grenzen overschrijdt. 

De domme vader van de domme zoon meent echt dat zijn bezoek aan Europa een daverend succes was omdat hij in Polen werd toegejuicht door met de bus aangevoerde supporters van een regering die vrije pers en de rechtsstaat ondermijnt.