Trump is wakker! Tweetstorm!

Uh, oh. Trump is wakker. Tweetstorm van de zielepoot dat hij de meest vervolgde president aller tijden is, dat Obama en Hillary nooit werden onderzocht (moet hij toch eens navragen bij zijn vrienden in het Congres).

Je zou denken dat Trump of zijn adviseurs hem nu eens zijn mond zullen laten houden, maar nee hoor, hij kijkt wat Fox bij het opstaan en hop, daar gaat hij.

Ik lees net dat Fox baas Roger Ailes, de man die bij Fox een vrouw- en rasonvriendelijk klimaat regelde, is overleden. Het wachten is op de tweet van Trump die dat zal wijten aan de vijandige media. 

Het zal rustig zijn de komende negen dagen (Trump wilde eigenlijk niet meer dan vijf dagen van huis, de arme ziel krijgt al heimwee als het avond wordt – of zou het sunset-anxiety zijn van de alzheimerpatient?), Ongetwijfeld zal hij elders in de wereld wel weer wat blunders begaan, hoewel de gastheren proberen hem niet langer dan drie minuten aan een serieus onderwerp bloot te stellen. Maar Fox is wat moeilijker te volgen in de rest van de wereld en zonder Fox heeft de psycho geen idee wat hij moet denken.