Trump en zijn extremistische vrienden

Het is officieel: de psycho is niet alleen een psychopaat maar ook een white supremacy extremist. Hij retweette anti-moslim bagger (een filmpje dat blijkbaar van de Telegraafsite Dumpert kwam). Zijn verdedigers doen net alsof het allemaal met een korrel zout genomen moet worden maar dit is serieuze stuff.

Zijn woordvoerder, de ethisch gehandicapte mevrouw Sanders, verklaarde officieel dat het niet uitmaakt of de filmpjes de waarheid weergeven of niet, ze dienden de zaak waar de psycho voor staat, namelijk angst en haat zaaien.

There you have it: Trump gebruikt alles, maakt niet uit wat, leugens en fake news, om zijn verhaal aan de man te brengen.

Ondertussen duiken ook verontrustende verhalen op over de mate waarin deze volslagen geschifte president geobsedeerd is door onwaarheden die hij zichzelf heeft aangepraat. De pussy tape was vervalst, hij gelooft nog steeds dat Obama niet in Amerika is geboren, hij koestert een kluster samenzweringstheorieën en hij is uit op een confrontatie met Iran (die is veel belangrijker dan het geëikel rondom Noord Korea). Kortom, het adult day care center dat senator Corker in het Witte Huis ontwaarde, draait op volle toeren. Wat deze senator overigens niet verhindert om voor een schandalige belastingwet te stemmen.