Het Trump circus

Niets verbaast meer. De psycho laat zich doodziek rond rijden in zijn tank, om te zwaaien naar supporters. Hij denkt dat dit kracht uitstraalt. Ondertussen werd, zoals een van de artsen terecht opmerkte, iedereen in die auto besmet. Dat was nog afgezien van de totale waanzin van zo’n vertoning. Biden noemde Trump dinsdag een clown. Zoals ik zei, dat beledigt echte clowns. Maar het is een circus.

De arts van Trump draait het verhaal af dat Trump wil laten horen. Het gaat zichzelf in de staart bijten. Een corona lijder kan natuurlijk niet terug naar het Witte Huis waar hij nog meer mensen zou blootstellen aan het virus dan hij al heeft gedaan. Het zou me verbazen als hij maandag weg mag.

Dat weten die lui rondom Trump ook. Waarom zetten ze hem en zichzelf dan op voor een nieuwe rond idioterie als naar huis gaan straks niet doorgaat? Elk verhaal over corona meldt ook dat de echte problemen vaak pas na een week ontstaan. Wat voor draai gaan ze maandag weer geven aan het feit dat hij niet weg kan?

Ondertussen wordt de psycho niet alleen steeds zieker maar ook steeds zenuwachtiger. In alle peilingen ligt Biden nu zo’n tien procent of meer voor, landelijk gezien. Dat is waarschijnlijk te veel van het goede, maar de kans op een totale blow out voor de Republikeinen neemt toe. Mooi.

De Trump-krant in Nederland, de Telegraaf, waarschuwt dat we geen grapjes mogen maken over Trump. Je wenst niemand corona toe, nee, natuurlijk niet. Maar een grootscheepse infectie van de Republikeinen is misschien wel het beste dat Amerika kon overkomen. Misschien nemen ze het nu eindelijk serieus, in plaats van de rest van het land onder te dompelen in ellende en zelf te doen of er niets aan de hand is.

Benieuwd waar hielenlikker Leon de Winter in de Trump-krant mee gaat komen. Zou hij het Trump verhaal dat hij een held is omdat hij zichzelf blootstelt aan het virus om het land te runnen keurig oplikken?