Elizabeth Warren is nog niet verdwenen.

Het is een vreemd fenomeen: nu Elizabeth Warren uit de race is gestapt verschijnen overal betogen die dat jammer, vreselijk en een gemiste kans vinden. Ik ben het daarmee eens maar de kiezers dachten er anders over. 

De reacties geven me het gevoel dat er voor Warren nog een rol is weggelegd. Hoe precies weet ik niet. Maar ik zou me kunnen voorstellen dat Joe Biden nog voor de conventie onderuit gaat. Warren zou dan wel eens de eenheidskandidaat kunnen worden. 

Ik geef toe, het is een wilde speculatie en ietwat morbide (maar ja, wat wil je met een brekebeen als Biden als front runner). 

Warren is niet de persoon om vp kandidaat te worden, ook al is dat het gemakkelijkste stapje  naar het presidentschap gegeven de bejaardheid van Biden. Ze is zelf te oud, vergeleken met Biden te progressief en ik vermoed dat ze haar rol in de senaat koestert. Maar we het nog niet het laatste van haar gehoord.