De psycho en zijn diepste innerlijk

It gets weirder and weirder. 

De psycho meende niet wat hij zei, was de lijn van de communicatie vleugel van het Witte Huis deze week. Algemene surveillance bedoelde hij toen hij wiretapping tweede. Hoe het zat met Obama BAD en zo, daar had Spicer weinig over te zeggen.

Tot twee keer toe is de president van de Verenigde Staten nu terecht gewezen door Senaats en Huiscommissies dat er geen sprake is van afluisteren. De psycho is er pissig over en zijn acolieten draaien zich in de raarste bochten – de volstrekt maffe Conway kwam met magnetron surveillance.

De uitwisseling met een journalist die gisteren on line ging was stuitend in alle opzichten. Ook na twee maanden heeft deze persvoorlichter, deze president, niets geleerd.

Als je in een kuil zit, is het verstandig niet dieper te graven. Ik zeg tegen de psycho: graaf dieper, reik tot je diepste innerlijk en blijf vooral leven, laat de kiezers en de Republikeinse Partij vooral nadenken over wat ze gedaan hebben. 

En Democraten: stop met geneuzel over impeachment. Laat de man zichzelf onmogelijk maken. Win het Huis in 2018, iets dat onder Clinton onmogelijk geweest zou zijn, behoudt de Senaat, idem, en zorg dat er in 2020 een serieus alternatief staat.