Trump overtreft alweer zijn voorgangers.

Toegegeven, Bill Clinton zette zichzelf ook nog even te schande, op 19 janauri 2001, door de voortvluchtige oplichter Marc Rich gratie te geven.

Trump overtreft hem ook daarin. Na gratie voor een sheriff die veroordeeld was voor schending van de grondwet (en door bruinneus Mike Pence wordt aangekondigd als een voorvechter van de wet), Joe Arpaio,en een boef uit de Cheney bende die een spion ontmaskerde om haar echtgenoot dwars te zitten, h.eeft de psycho nu ook een uiterst vervelend mannetje gratie verleend.

Er zijn geen woorden om de laagheid, smerigheid, wreedheid en wetteloosheid van Dinesh D’Souza te omschrijven. Veroordeeld voor een bewuste schending van campagnefinanciering, promotor van de meest idiote en gevaarlijkste samenzweringsonzin. Nu frank en vrij.

Volgende klant: Martha Stewart. Ik dacht dat we met Clinton wat dit betreft de bodem bereikt hadden (oude Bush gaf Caspar Weinberg gratie voor strafbare feiten als minister van Defensie), maar Trump overtreft alweer al zijn voorgangers.

En dan komen nog de gratie verleningen van zijn campagne medewerkers en zichzelf …