Sorry van die 60 diplomaten, Wladimir. Moest even.

Gefeliciteerd Wladimir, ik mag het niet zeggen van mijn lekkende adviseurs, maar ik doe het toch. Gefeliciteerd, ik bewonder mensen die zo ruim verkiezingen kunnen winnen.

Laten we het niet hebben over je gerommel in de verkiezingen. Je hebt me verzekerd dat je het niet hebt gedaan en je woord is goed genoeg voor me.

Helaas moet ik wel met mijn bondgenoten meegaan om Rusland te straffen voor de gifaanval in Engeland. Ook al geloof ik je ook hier op je woord. Het woord van een collega autocraat, dat telt voor mij. Vraag maar aan Xi en Duterte.

Geduld, nog een veiligheidsadviseur of twee en je kunt die zestig diplomaten weer terugsturen. Het is maar een gebaar. Echt onderzoek naar de verkiezingsmanipulatie? Nee, ben je gek. Dat hoeft niet. Mijn partij geeft er niets om en ik denk dat het onzin is.