McConnell maakt zich zorgen over het begrotingstekort. Zeg wat je wilt, maar hij heeft lef.

Om te zien hoe totaal verrot en perfide senaatsleider Mitch McConnell is, hoeft u alleen maar het interview met hem in de Washington Post te lezen. Volgens deze Republikein is het begrotingstekort dat het afgelopen jaar explosief gegroeid is ‘very disturbing’. Desgevraagd zei dat niet de 1,5 triljard die Trump zijn onroerend goed ondernemingen, de bedrijven en de rijken cadeau daarvoor de reden is, maar de uitgaven van de Democraten.

Je moet maar durven. De Amerikaanse politieke wereld is geschapen, de laatste acht jaar, door McConnell en hij ziet er niet plezant uit. U herinnert zich dat dit de man is die in 2010 verkondigde dat zijn belangrijkste doelstelling was Obama een één termijn president maken. Dit is de man die Obamacare aanviel door te doen als er doodseskaders op pad waren.

Dit is de man die zes jaar lang alles dwarsboomde. De man die weigerde een zetel in het Supreme Court te vullen met Obama’s keuze – sterker, weigerde zelfs met de man te praten. Door zijn psycho president werd McConnell regelmatig aangevallen, maar de senaatsleider heeft niet alleen een onwrikbare ethisch/morele afwijking naar Republikeinse zakkenvullerij, hij heeft ook een olifantenhuid.

En terecht. Als politicus is deze man met vlag en wimpel geslaagd. Hij heeft de fundamenten gelegd voor Trumpistan, is een van de, zoniet dé hoofdschuldigen van het uiteenvallen van voorheen het machtigste land ter wereld. Congrats.