Jammer dat we de Fox News show moeten missen.

Eeuwig jammer dat het proces tegen Fox News is afgekocht door Murdoch, die er een handje van heeft ongelukken te veroorzaken en dat met geld op te lossen. Bijna 800 miljoen dollar, de man draait er zijn hand niet voor om. Hopelijk, maar ik vrees dat dit onwaarschijnlijk blijft, heeft de geloofwaardigheid van de showzender die zich onterecht met News tooit schade geleden. Maar ik reken er niet op.

Het was natuurlijk veel interessanter geweest om de media mogul en zijn gewetenloze trawanten te zien getuigen over hun eindeloze stroom van leugens. Hoe het argument van nieuwswaarde onderuit gehaald zou worden. Fox News maakt iets nieuws door erover te liegen en claimt dan dat het echt nieuws is. 

Ik heb geen seconde de illusie dat hun modus operandi zal veranderen. Dit zijn samenlevingsboeven, zakkenvullers en wat voor andere termen je er ook voor mag bedenken.

Misschien dat een volgend proces door nog zo’n computerbedrijf, nu voor 2,5 miljard schade, nog de kans biedt om deze showlieden te zien kruipen, of mogelijk een proces tegen de MyPillow fantast Mike Lindell, Trumps beste vriend (nou ja, zo lang hij goed is voor de psycho – de man heeft geen vrienden).

Fox News is een kanker op de Amerikaanse samenleving, Murdoch is dat. Dat beide Trump op hun geweten hebben past helemaal in het plaatje.