Het einde van Wilders

Onkruid heeft veel levenskracht en de langst zittende parlementariër (een klasse van nep-vertegenwoordiger op zich), onze eigen haatzaaier, ziet zijn politieke imperiumpje verbrokkelen. De kamerverkiezingen vielen tegen, de gemeenteraadsverkiezingen zullen desastreus worden.

Hier wreekt zich zijn gebrek aan partijstructuur. Hele en halve idioten, racisten en ander tuig duiken op om de PVV lijst te vullen. Zelfs in Den Haag, waar de partij een stevige basis leek te hebben, is het een puinhoop. Kamerleden balen ervan dat de anti-islam boodschap van de haatzaaier zelf de boventoon voert.

Het zal tegenvallen en dan zal de weerslag komen. Baudet heeft Wilders al links en rechts gepasseerd. Zijn corpsballenclubje heeft zijn eigen problematische kanten maar Baudet heeft een organisatie en heeft de flair die de oude en uitgeputte Wilders niet heeft. Nooit gehad maar de armoede werd definitief duidelijk in zijn minder minder verhaal.

De VVD en het CDA hebben hun hypocriete nekken al uitgestoken door zich bereid te verklaren met deze malloten te besturen als dat van pas komt. Vooral Rutte zou beter moeten weten. Hij is al één keer belazerd door Wilders (en werd toen gered door Pechtold, just a friendly reminder), nu heeft hij wat er nog aan blazoen was van de VVD al bij voorbaat weggegeven.