Geen Davos voor Melania

Ik weet niet of de onthullingen van een porno actrice over Trumps affaire met haar, net na de geboorte van zoon Bannon, nog gevolgen zal hebben voor de psycho zelf. De onthulling vond in eerste instantie plaats door de Wall Street Journal en het interview dat de dame in kwestie al in 2011 had gegeven aan een onbekend tijdschrift maakten dit niettemin een problematischer zaak dan andere aanklachten tijdens de campagne – al waren die ernstiger want niet gewenst.

Dit lijkt me een drup-drup zaak te gaan worden waar Trump nog lang last van zal hebben. Zijn evangelische kiezers zullen er niet van wakker liggen – die hebben hun predikanten al eerder en vaker ernstiger problemen zien oplossen. Hoewel, die lui deden dat met huilende, zuigende bekentenissen en vragen om vergiffenis. Dat zie ik Trump nog niet doen.

Maar de eerste schade is binnen. Melania gaat toch niet mee naar Davos. Natuurlijk zijn er andere, officiële, redenen maar een verband met deze affaire lijkt niet te ver gezocht. Misschien heeft ze ook de verhalen gelezen over onze beschamende ambassadeur, die niet in staat bleek Europese journalisten het bos in te sturen. Reken maar dat er vragen waren gekomen, daar in Davos.

Ik kan me niet voorstellen dat Melania het erg vindt om thuis te blijven …