Geef Trump de tijd om zichzelf buitenspel te zetten

Sorry hoor, maar ik heb wel even genoeg van Trump en alle analyses van hele en halve deskundigen die ons om de oren vliegen. Het Leninisme van Steve Bannon bijvoorbeeld. Het ene na het andere bull shit verhaal. Kan het een onsje minder?

We hebben het over een per ongeluk president, gekozen zonder hij het zelf verwachtte en door een kink in het kiessysteem. Het gaat hier niet om een revolutionaire omwenteling, de keuze voor een totaal ander beleid. 

Steve Bannon had nooit gedacht dat hij als denkmotor van een dumbo zou fungeren, en, inderdaad, vergeleken met zijn baas heeft hij iets dat op een ideologie zou kunnen lijken. Hoewel? Chaos zonder doel is .., nou ja, gewoon chaos. Bannon zit Trumps populariteit in de weg en zal op niet al te lange termijn verdwijnen. Dat geldt ook voor generaal Flynn, de omhooggevallen samenzweerder in de NSC. Ook Spicer, de persvoorlichter, overleeft de zomer niet, schat ik zo. Wel Kellyann Conway. Zij is onmisbaar, voor de andere drie geldt dat ze meer en meer ballast zijn voor Trumps enige doel: hoge populariteitscijfers.

Even rust. Geduld. Je hoeft een man die zichzelf ophangt niet te helpen.