Geduld wordt beloond. Wacht maar tot het Mueller-rapport echt op tafel ligt.

Geduld, schreef ik net na het uitkomen van het Mueller-rapport. Stop met dat rare zelfverwijt dat je te veel aandacht besteedde aan het rapport en ga niet mee in de psycho-redenering dat hij a) helemaal vrijgepleit is en b) jullie Democraten verwijtbaar gefixeerd waren op het rapport.

Volgens de NYT en de WP maken de Mueller onderzoekers nu geluiden die erop wijzen dat de samenvatting van minister Barr, 4 pagina’s op 300, op zijn minst, laten we zeggen, nogal kort door de bocht was. Ze melden dat er veel meer problemen voor Trump in het rapport zaten dan Barr heeft gemeld. 

Misschien verklaart dat ook waarom de psycho zijn aanvankelijke tweet-neuzel dat hij het hele rapport openbaar wilde nu niet meer geldt. Voor de rest van de wereld zit er niets anders op dan te blijven eisen dat het rapport in elk geval door de commissies in het huis gelezen kan worden.

Wat mij wel opviel was een lokaal snufje psycho, in de WNL krant die ook Nederlands meest psycho Trump supporter een platform geeft, Leon de Winter. 

De Amerikaanse president Trump is nog maar een paar weken op alle punten vrijgesproken door de commissie Mueller, of de New York Times heeft weer iemand gevonden die zegt dat toch allemaal weer helemaal anders zit.” zegt de wakkere krant die van het verdraaien van feiten in opinies een sport gemaakt heeft.

In een zin die zo krom is dat alleen de Telegraaf hem eruit kan krijgen wordt de NYT ‘een verklaard  tegenstander van Trump nu’ genoemd. 

Enfin, zo kennen we de actie krant weer. Feiten doen er niet toe, campagne voeren is wat de krant groot gemaakt heeft. Pro Trump, anti Klaver, pro Baudet, anti klimaat.