Een plot om in elk geval één idioot in de FED te krijgen.

De psycho wil twee ondeskundigen, in een aantal opzichten idioten, benoemen in de Federal Reserve Bank. Dat is Stephen Moore, een columnist en roeptoeter voor lagere belastingen (die zichzelf zouden financieren) en Herman Cain, een pizza ondernemer die een diskwalificerende campagne voor het presidentschap voerde in 2012.

Beide heren zouden doen wat Trump wil: de economie stimuleren. Nou was dat altijd Democratisch beleid, Keynesiaanse stimulus, maar in het tijdperk dat Republikeinen braaf achter de psycho aanlopen delen ze zijn nu gewijzigde mening dat de FED bubbles moet creëren. 

Het lijkt er nu op dat Cain niet zal worden genomineerd omdat vier Republikeinen bezwaar hebben tegen iemand die zo onkundig is. 

Ik denk dat het een vooropgezet plannetjes was om Moore, die evenmin gekwalificeerd is en bovendien juridische problemen heeft, genomineerd te krijgen. De ruggegraatloze Republikeinen kunnen één Trumpiaanse idioot afstemmen, het vergt meer moed dan ze hebben om dat met twee man te doen. 

Slimme strategie van Mike Mulvaney (die overigens tot hij Trumps hielenlikker werd de grootste tegenstander van begrotingstekorten was). 

Zo vordert de gestage ondermijning van de Amerikaanse overheid waar Trump mee bezig is. Niet zonder hulp.