Een Democraat in de staat van Jeff?

So far, so good. Roy Moore, de psychopaat (en hij was dat al lang voor de psycho de kluts kwijt raakte) die een van de armste en meest racistische staten van Amerika wil vertegenwoordigen, Alabama, gaat keihard in tegen de beschuldigingen dat hij kleine meisjes lastig valt.

Nou ja, niet echt er tegen in, hij vindt het vrij normaal. Net als zijn aanhangers die deze man vergelijken met Jozef die een veel jongere Maria bezwangerde. Never mind dat ze volgens hun bijbel onbevlekt ontvangen was, en never mind dat dit de moslimofoben zijn die altijd met de pedofilie van Mohammed aan komen (vraag het Wilders maar). Het zou beschamend zijn als het niet zo belachelijk en over the top was.

De Republikeinen, een partij waar alleen John Kasich zonder zonden is, draaien zich weer in alle bochten om zich uit dit wespennest te wringen.

So far, so good, want Moore geeft niet toe. Hij blijft kandidaat. Dat is mooi. Of hij wint en de Republikeinen hebben een mini-Trump in hun midden, of hij verliest, misschien door lage opkomst of een write in kandidaat, en dan wordt voor het eerst sinds decennia een Democraat senator van de staat van Jeff Sessions.

Wat kan leedvermaak toch fijn zijn.