De president die antisemitisme bevordert en legitimeert het beste voor Israël? Hier klopt iets niet.

De president die het meest heeft gedaan om antisemitisch nationalistisch uiterst rechts in Amerika, neonazi’s en ander tuig, te helpen en legitimiteit te geven, wordt door verdwaasde Israël fans in Amerika gezien als de beste president ooit voor Israël.

Hmm. Ik vermoed dat hier terugkijkend nog wel eens historische fouten geconstateerd zullen worden. Ik heb het eerder geschreven: Nethanyahu is het slechtste dat Israël ooit is overkomen. Steun voor Israël is nu een partij-onderwerp. Rekening volgt.

Terwijl de psycho loopt te kakelen dat er geen sprake is van een economische recessie, en als dat wel zo zou zijn, dat het, u raadt het, een samenzwering is, bereiden de handlangers in het Witte Huis een remedie voor. De oplossing voor een recessie die er niet is: natuurlijk, belasting verlagen. Tekorten verhogen. Zelfs als hij dit gedaan zou krijgen van een onwillig congres dan zal de recessie niet stoppen.

En dan is wapenwetgeving. Zoals viel te verwachten heeft Trump na raadpleging van de zakkenvullers van de NRA alles wat hij toezegde (en al eerder heeft toegezegd) weer teruggedraaid. Zijn ruggegraatloze partij onder leiding van Moscow Mitch zal keurig volgen en dus gebeurt er weer niets. Als de Democraten er nu geen verkiezingsonderwerp van kunnen maken dan gaat het nooit meer gebeuren.