De implosie van het Trump gekkenhuis

Je wist dat Trump aan het bodemvissen was toen hij zijn trouwe voetveeg Rudy Giuliani in zijn team van juristen opnam. Nou ja, team, de meesten zijn vertrokken en niemand wil voor de psycho werken met uitzondering van Clintons impeachmentadvocaat. Die ziet er wel brood in.

Giuliana wilde ooit minister van Justitie worden en toen van Buitenlandse Zaken – de psycho wilde er niet aan en benoemde andere klungels. Maar Rudy is back! Meteen problemen voor Trump veroorzakend.

Niet het probleem dat Trump opnieuw te kijk staat als een pathologische, zielige leugenaar. Niet het probleem dat zijn staf voor joker staat, Sarah Huckabee Sanders voorop. Nee, dat zijn we al aan gewend. Leugens zijn de modus operandi van deze psychopaat.

Het probleem is ook niet dat hij een sleazebal is die porno actrices in zjin bed noodt terwijl zijn vrouw ligt bij te komen van een bevalling (de waarheid is waarschijnlijk dat Melania hem al lang uit haar bed had gekieperd toen de erfenis eenmaal veilig was). De pussygrabber is gewoon, een pussygrabber die in de campagne niet alleen een show maakte van Billy Clintons stupiditeiten maar ook van Hillary’s gezondheid terwijl hij zelf zijn rapport aan de dokter dicteerde.

We zijn er al aan gewend dat deze man een blamage is voor het presidentschap. Er is een verschil tussen ‘het ambt’ en de persoon die het vervult. Je kunt respect blijven houden (al wordt het lastiger) voor de president van de Verenigde Staten en de ambassadeur in Nederland als functionarissen, ook al zijn beide al persoon afzichtelijke types.

Ik weet niet of een impeachment nu dichterbij gekomen is maar het is wel duidelijk dat we de implosie meemaken van het Trump gekkenhuis. Hij denkt dat het allemaal hardstikke lekker gaat (Noord Korea, economie) en denkt dat hij zijn eigen beste adviseur is.

Ah well, good luck daarmee. John Kelly gaat binnenkort vertrekken, Pruit wordt binnenkort eruit gegooid, de helft van zijn ministers is heel of half corrupt. Lekker zo die gaat.