Vriend van de haatzaaier en de pedo’s

Een goede vriend van onze eigen haatzaaier, Milos Yiannopoulos, een uiterst rechtse provocateur, heeft zichzelf met zijn grote mond buitenspel gezet. Geen vermaak leuker dan leedvermaak en ik zie deze idioot graag vallen.

Yiannopoulos, die een carrière heeft gebouwd op ‘ik roep maar wat’, riep maar eens wat over dertienjarige jongetjes en sex. Dat viel verkeerd bij de conservatieve club die hem net had geboekt voor wat opruiende praatjes op hun jamboree. Hij is nu ook zijn 250.000 $ boekcontract kwijt.

Het zou plezierig zijn als we via Yiannopoulos nog een sneer naar onze haatzaaier zouden kunnen maken. Maar ja, na het flauwe ‘interview’ waarin Rick Nieman zichzelf belachelijk maakte, zal niemand de kans meer krijgen om ‘de premier kandidaat’ die zich een democratisch politicus noemt nog een vraag te stellen.

Ook Baudet was dol op Yiannopoulos.

Ik heb ook met stijgende verbazing, voortkomend uit mijn naïviteit het verhaal gelezen over het journaal de ‘geweldige opkomst’ voor de haatzaaier in Spijkenisse rapporteerde. Verontschuldigingen geaccepteerd maar Breedveld (die was het toch?) mag niet meer over Wilders rapporteren. Afgesproken?

Wagendorp fileert vanochtend in de Volkskrant de treurig stemmende PvdA campagne. Terecht.