Vergeet Deval Patrick niet!

Een paar weken geleden schreef ik over Deval Patrick en hoe deze late Democratische kandidaat de zaak flink zou kunnen opschudden. De Standaard gaf mijn artikel dat betoogde dat hij een serieuze bedreiging kon zijn voor Joe Biden (die gisteren weer door debat slaapwandelde), vooral in South Carolina wat al te enthousiast de titel Bye, bye Biden. 

De Washington Post publiceerde vandaag hun oordeel over een gesprek van een uur dat ze met Patrick hadden. Ze waren onder de indruk.

Ik blijf erbij dat Bloomberg een nuttige, belangrijke functie heeft in het aanklagen van Trump. Hij gaat er honderden miljoenen aan besteden. Maar ik kan hem toch moeilijk zien als de Democratische kandidaat.Voor echte en betrouwbare verandering lijkt Elizabeth Warren me nog steeds de front runner.