Verdachtmakingen? Lessen van de psycho

Nou daar hebben we een originele gedachte van de smeurtwitteraar en cyberbully bij uitstek: de psycho vindt dat mensen, nou ja, mannen, niet zonder vorm van proces door publiciteit veroordeeld mogen worden. Hij refereert aan de twee van vrouwmishandeling verdachte types die zijn Witte Huis deze week verlieten.

Zelf zit hij er nog, de psycho, tweetend over van alles en nog wat. Het laatste wat Trump doet is zijn beschuldigingen en verdachtmakingen checken (birther nonsen, de vader van Ted Cruz betrokken bij de moord op JFK – something is going on), hij lult er maar wat op los. En laten we zijn ferme steun voor senaatskandidaat Moore niet vergeten – voordat hij meldde dat hij de man altijd al een loser had gevonden.

Ik wil niet zeggen dat deze twee heren onterecht verdacht gemaakt zijn – de beschuldigingen zijn nogal reeël en de foto van het blauwe oog maar al te duidelijk (volgens de beschuldigde onschuldig opgelopen – vreemd hoe dat altijd het geval lijkt bij bullies). De media zijn er normaal mee omgesprongen, dat wil zeggen dat ze de juiste vragen hebben gesteld en de juiste checks hebben uitgevoerd voordat ze iets publiceerden.

Moest de psycho ook eens doen.