Trump heeft geen leercapaciteit

Funny, Trump heeft geen leercapaciteit. Net als Hillary Clinton maakt hij steeds dezelfde fouten die al het slechte dat je van hem dacht weer bevestigen.

Nu blijkt dat de eerste verklaring van junior is opgesteld in het vliegtuig terug van Poetin, door het juridisch team van Clinton. Fijn team!

Het waren leugens. Trump wist of had moeten weten dat het leugens waren – als zijn fijne zoon zo transparant was als hij claimt dat hij is, dan had de bundel emails bij Trump bekend moeten zijn en dan wist hij dat de uitnodiging kwam in de vorm van een lokkertje waarbij de Russische regering betrokken was.

Je zou kunnen denken: onbegrijpelijk, maar dat voldoet al lang niet meer bij Trump. Als hij eraan gaat dan is het door de secundaire leugens. 

Volgens de Washington Post zou hij denken om een deel van zijn staf te ontslaan. Die zielepoten die steeds maar weer de rommel op moeten ruimen die Trump maakt, krijgen er de schuld van. Serieus probleem: niemand wil deze posten overnemen onder deze omstandigheden.

En de chaos, hij duurde voort. Allemaal de schuld van de Democraten, die slechte verliezers.