Nog zo’n psycho: Leon de Winter

Ik wist dat Leon de Winter er maffe ideeën op nahield. Hij heeft een column in de Telegraaf waar hij ze aan de lezers mag voorleggen.

Die krant zie in normaliter niet, maar ik pikte deze week  een exemplaar op in de trein.

Het is niet zo dat ik schrok, het is en blijft uiteindelijk de Telegraaf, wel stond ik versteld over de onzin die deze man debiteert. Hij gelooft blijkbaar alles wat Alex Jones en de samenzweringsidioten in Amerika vertellen, wat Fox News oplepelt, en wat zijn collega psycho aan presidentiële diepe gedachten uit.

De FBI is een grote samenzwering die heel 2016 gebruikte om Clinton president te maken en nu probeert Trump kwijt te raken. Zo vat ik maar even die column samen.  De Winter is een gelovige. In de heilige Trump en in de onzin om hem heen.

Ik hoor dat deze De Winter wel eens mag optreden in de borrelshows. Geen idee waarom. Hij weet van toeten noch blazen en heeft meer dan een steekje los.