Meghan for senator.

That was fun. Leuke begrafenis van McCain. Hoe je vanuit je kist nog een flinke duw kunt geven aan de hork en en passant de Republikeinen in de Senaat die eigenlijk een hekel aan je hadden omdat je niet in de pas liep, voor jou kunt laten applaudiseren.

Inderdaad, klappende Republikeinen, dezelfde lui die dag in dag uit knipmessen voor de psycho in het Witte Huis, als Barack Obama, ja die, hen voorhoudt dat er in het publieke debat een zekere mate van beschaving nodig is. McConnell en zijn clubje zeiden nooit wat van de birther nonsens die Trump verkondigde – het kwam eigenlijk wel van pas, hoefden ze zelf het vuile racistische werk te doen. Nu is de racist hun baas. Zou iemand van hen zich gerealiseerd hebben hoe ridicuul hun applaus was?

Klappende Republikeinen (klapte de kwezel Mike Pence ook mee?) toen dochter Meghan McCain de president direct uitdaagde door te stellen dat het Amerika van John McCain niet great again hoefde te worden, het was al great.

Ah well, vandaag is het terug naar het gewone werk (nou ja, morgen, na Labor Day) en de tweets van de man met de kleine vingertjes.

De gouverneur van Arizona mag iemand benoemen voor de komende twee jaar op de post van McCain. Trump en zijn kornuiten (jazeker, de klappend Mitch McConnell) proberen een plooibaar type te krijgen. Maar als de gouverneur enig gevoel had voor civic society dan zou hij iemand voordragen die in de geest van McCain politiek zou bedrijven.

Juist ja, Meghan McCain. Reken er maar niet op.