Meer racisme van de psycho

Ach ja, wat moet je er van zeggen? Zou de psycho zijn hand overspeeld hebben met dat gezeur over de meest populaire maar domste en gevaarlijkste van de Amerikaanse sporten? Ik betwijfel het.

Het past simpelweg in zijn modus operandi. Hij gaat naar Albama, de staat van zijn huisracist Jeff Sessions, om een volslagen idioot (Moore, de rechter die de tien geboden in het gerechtsgebouw zette en homohuwelijken weigerde) tegen te houden senator te worden in een van de meest conservatieve en domste staten van Amerika. Trump deed waar hij goed in is (waar Republikeinen goed in zijn) racistisch optreden zonder dat zo expliciet te doen dat het onaanvaardbaar is voor iedereen.

Deze whistledog politics, racisme op een hoge toon die alleen hoorbaar is voor wie er oren voor heeft, past hem en zijn partij als een handschoen.

Nee, dit kost hem niets wat hij al niet kwijt is.

Maar het is ook op ander terrein bekend Trump patroon. Deze week beslist de Republikeinse Senaat opnieuw over een aanslag op de gezondheidszorg van 20 miljoen Amerikanen. Waarom? Niemand die het echt weet maar vooral om niet met lege handen te staan na zeven jaar aanvallen op Obamacare. Het lijkt erop dat de laatste senatoren van Alaska en Maine niet kunnen worden omgekocht met extra geld om Obamacare te blijven financieren (!). In mijn cynischer buien zou ik hopen dat de Republikeinen slagen, dat ze Obamacare om zeep helpen en dat ze voor alle Amerikanen, vooral de dommeriken die denken dat ze iets van Trump en zijn maten te verwachten hebben, kunnen ervaren wat het betekent om door deze lieden geregeerd te worden.

Het lijkt erop dat de football onzin het nieuws zal domineren, het volgende debacle verhullend. Op naar de belastinghervorming, een raar woord voor een verlaging voor de rijken en het opjagen van de tekorten, iets dat Republikeinen altijd doen – ik blijf het herhalen.

En dat broodnodige infrastructuur plan en al die banen? Forget it. De psycho is te druk bezig Kim als een maniakale idioot te beschrijven. It takes one to recognize one.