Laat hem niet McCain zien, dan loopt hij uit de rails. De psycho in Japan.

Arme kleine Donald. Om zijn diepe emoties te ontzien en zijn stabiele genie stabiel te houden, gaven ‘goed bedoelende’ onderknuppeltjes (volgens Trump die daar blijkbaar wel iets in zag) in het Witte Huis de marine opdracht om de naam van het schip John McCain in de haven van Japan waar de psycho porno president op bezoek was, af te schermen. De bemanning werd op verlof gestuurd.

De psycho zelf zei van niets te weten en voor de verandering geloof ik hem. Volgens anonieme bronnen in het Witte Huis was de bedoeling het stabiele baasje te ontzien, zodat hij niet off the rails zou gaan. Nou ja, dat deed hij door zijn vriend Kim te citeren over het IQ van Joe Biden. 

Het zegt iets over de sfeer in het Witte Huis. Proberen te voorkomen dat de psycho uit zijn dak gaat, zijn vingertjes gebruikt voor een tweet storm of wat dan ook. Zie vorige week de idiote persontmoeting met boeren toen hij aan drie van zijn medewerkers, ook wel bekend als het verplegend personeel, vroeg hoe hij was toen hij na drie minuten de vergadering met Pelosi en Chumer opblies over infrastructuur. Very stable, zeiden de onderknuppels braaf. Kellyanne Conway beklaagde zich eerder dat Pelosi haar als dienstbode behandelde – onterecht, want Conway werd genegeerd omdat ze, nou ja, genegeerd kan en moet worden – maar liet zich hier net als die andere sukkels behandelen als erger dan een dienstmeisje. 

Je moet er niet aan denken wat er in dit Witte Huis gebeurt als er werkelijk een crisis is. Zoals in de Cheney-bende de vicepresident de beslissingen nam, zo zal in dit gekkenhuis de macht liggen bij John Bolton en Stephen Miller, beide uitzonderlijk stabiele genieën natuurlijk, met bijzonder onfrisse ideeën.