Flynn weet meer

De Flynn bekentenis is een mooi begin van het spoor dat naar de Trump campagne leidt, niet per se naar de psycho, die vermoedelijk lang niet alles wist, maar wel naar zijn pogingen om later Flynn uit de wind te houden.

Als Flynn dit bekent, dan heeft hij meer problemen waarvoor hij nu wordt gevrijwaard. En als hij de laagste in de keten is, dan zijn er hogere types die als volgende op de lijst staan voor Mueller. Jared Kushner is de meest voor de hand liggende opdrachtgever, maar misschien zijn er andere kandidaten uit de Trump sfeer.

In de WP ontvouwde een columnist de theorie dat Trump over allerlei andere dingen stennis schopt als er iets groots dreigt. Volgens deze theorie zou de fascistisch getinte onzin van deze week, plus allerlei tweets over sexueel misbruik, erop hebben gewezen dat er iets aan zat te komen. Flynn dus.

Gemengd weekend dus voor de psycho. Hij heeft eindelijk wat bereikt, een zakkenvul belastingverlaging voor zijn klasse, en hij dreigt verder weg te zinken in het Rusland schandaal.