Florida is binnenlands terrorisme.

Nikolas Cruz, de meest recente massamoordenaar uit Florida, blijkt deel uit te maken van white supremacy, fascistische groepen. Ze zouden zelfs een van zijn wapens geleverd hebben.

Donald Trump, de psycho in chief, is niet in staat op presidentiële manier over een dergelijke ramp te praten, never mind iets te doen om het in de toekomst te voorkomen.

Een goed begin zou zijn om dit soort daden, van Las Vegas tot Florida, te kwalificeren als binnenlands terrorisme. Dat zou ook helpen Amerikanen ervan bewust te maken dat de dreiging niet komt van buitenlandse moslims maar van binnenlandse idioten die door de huidige president een soort legitimatie krijgen waarvan ze vroeger enkel konden dromen.

Naschrift vrijdag: volgens de politie in Florida is er geen bewijs voor die banden en zijn de white supremacy guys zelf die dit bericht de wereld in stuurden. Het doet niet af aan mijn stelling dat er sprake is van binnenlandse terrorisme maar het lijkt erop dat het nieuws door een troll gemaakt is – ik moet beter oppassen.