De psycho en antisemitische moorddadigheid: leidt vooral de aandacht af van hem.

Het begon met ‘several casualities’ toen een paar doden, en nu staat de stand op 11 doden. Een gewone Amerikaanse massamoord, boven de vier kwalificeert als zodanig. Fascinerend hoe de beschrijvingen en de red alert uitingen in kracht toenamen tot de status van nieuwe massamoord werd bereikt.

De psychopaat in het Witte Huis reageerde pas nadat hij door zijn kinderen, althans de joodse afdeling daarvan, was gewezen op het antisemitisme. Hij heeft geen gelukkige hand in het omgaan met antisemitisch geweld – Charlottesville ligt nog in het geheugen.

De psychowas duidelijk pissig dat, alweer, zijn fantastische campagne werd onderbroken nadat de bommen eerder deze week al de media aandacht afleidden. Dat was, overigens, ook niet terrorisme – dat is het alleen als er een moslim stempel op staat.

En natuurlijk kon deze man die geen idee heeft hoe een president zich heeft gedragen,  niet nalaten zijn standaard onzin te verkondigen, namelijk dat als er meer wapens in de synagoge waren geweest er minder doden waren gevallen. Je kijkt er al niet meer van op maar onzin blijft het.