De leugens van de psycho zijn een schandvlek voor Amerika

De psycho heeft zich weer eens misdragen. In een telefoontje naar de weduwe van een omgekomen soldaat praatte hij, nou ja, zoals Trump praat. Geen greintje respect, geen begrip voor een ander, geen gevoel voor een situatie.

Hij claimt dat de weduwe liegt en dat hij bewijs heeft. Daar moet hij dan maar mee komen want blijkbaar waren er vier andere mensen bij het gesprek per speakerphone. Er is geen punt zo diep of Trump kan het wel bereiken.

Eindelijk te ver gegaan? Dit geval leent zich er wel voor maar ik zou er niet op rekenen.

De psycho draaide zichzelf ook in alle bochten met de totaal uit de lucht gegrepen beschuldiging dat andere president, met name Obama, ook geen telefoontjes naar weduwes maakten. Om de boel recht te breien haalde hij de gesneuvelde zoon van zijn chef staf erbij.

Het is een schandaal dat past bij Trump. Je kunt je helemaal voorstellen hoe de psychopaat zit aan te hikken tegen telefoontjes met emoties die hij niet begrijpt en over onderwerpen die niet over hem gaan. ‘Nou ja, hij wist waarvoor hij getekend had’, klinkt als Trump. Amerika moet zich schamen dat het geleid wordt door een dergelijk type.