De dodemans act van de psycho

Ach, wat moet je toevoegen aan de dodemans act van de psycho? Eerst die arme Rosenstein dwingen al zijn ethische standaarden te verlaten door een memo te produceren om Comey te ontslaan vanwege zijn Clinton optreden, daarna Rosenstein verantwoordelijk maken tot die met ontslag dreigt en dan zelf de verantwoordelijkheid nemen. 

En dan in een interview roepen dat je Comey altijd al wilde ontslaan vanwege dat onzinnige Rusland onderzoek. Iedereen op het verkeerde been, al die mensen die zijn leugens hebben verdedigd en uitgelegd in de zeik.

Vervolgens een tweet storm waarin de president van de Verenigde Staten zijn ex FBI directeur dreigt dat hij bandopnames zal vrijgeven als … De godfather is er niets bij. 

Allicht dat zelfs de ruggengraatloze Republikeinen in de Senaat ineens wakker schrikken. Niet Paul Ryan die zijn verstand op nul heeft gezet in dienst van de psycho, noch Mitch McConnell die nooit iets zal doen tot hij er zelf voordeel van heeft. Maar Graham en anderen die nu niet anders meer kunnen en de bandjes opeisen, als ze er zijn.

Zijn er bandjes? Heeft Trump ze al vernietigd? Lulde hij maar wat? 

Het is een beschamende vertoning. Niet Nixon, die was paranoïde en crimineel, maar niet incompetent.

Hoe het gaat aflopen weet ik niet. Ik hoop niet te snel een impeachment want dan krijgen we die kwezel van een Pence en bovendien boze kiezers die de Democraten weer zullen verwijten dat ze hun president kopje onder hebben geduwd. Laat Trump vooral zichzelf buitenspel zetten en geef hem er de tijd voor – dan kunnen ook nog wat andere gewetenloze types zoals Bannon, Miller en de racist op Justitie, Jeff Sessions, zichzelf in de problemen brengen. Geduld.