Check out Elizabeth Warren en het is meteen duidelijk waarom Biden het niet gaat worden.

Ik geloof dat de Democraten in 2020 niet enkel Trump moeten verslaan, maar hem en de Republikeinen zo klop moeten geven dat ze eindelijk het land kunnen hervormen. Vandaar dat ik de redenering van Jill Biden (vrouw van) dat je niet naar programma moet kijken maar naar electability volstrekte onzin.

Op twee niveaus: wat heb je aan een overwinning als je er niets mee kunt of wilt doen? Dit is de enige kans in pak weg twintig, dertig jaar om wat te doen. Die moet je niet weggooien om enkel tevreden te zijn met het verwijderen van Trump.

Tweedens, Joe Biden is een fossiel. Zijn verkiesbaarheid valt zeer te betwijfelen. 

Voor mij is Elizabeth Warren nog steeds de beste kandidaat: energie, plannen, capaciteiten, en jazeker, vrouw. Kijk hier hoe de analist van de Washington Post haar optredens waardeert.  

Hickenlooper en Inslee zijn inmiddels vertrokken, wat het aantal gouverneurs flink terugbrengt. Ik had meer van hen verwacht maar ze hebben het gewoon niet. Hopelijk kan Hickenlooper zich nog positioneren voor de senaatszetel van Colorado, want, in het bovenstaande scenario, hebben we alle Senaatszetels nodig die we maar kunnen krijgen. Moscow Mitch moet terug in zijn hok.