Normen en waarden à la Roos

De ongelooflijke lichtgewicht Jan Roos, groot geworden bij de publieke omroep waar hij zo op afgeeft, kreeg eergisteren een koekje van eigen deeg. Eva Jinek nam hem onderhanden, Pechtold kon daarna de grafrede uitspreken.

Roos maakte beledigingstelevisie, pietje bell niveau, helaas op kosten van de samenleving omdat een idiote minister ooit beide Telegraaf omroepen publiek geld heeft gegeven. 

Dezelfde Roos zit te melken over normen en waarden waar anderen zich niet aan zouden houden. Jinek en Pechtold wreven hem terecht in dat hij zelf een voorbeeld is van iemand die blijkbaar waarden hanteert waar je je als Nederlander niet mee zou willen vereenzelvigen.

De malloot noemde het ‘journalistiek’, daar had het niets mee te maken. Daarna had het over satire, een woord dat hij blijkbaar nooit goed begrepen heeft. Dit soort lieden, de hele rotzooi van Geen Stijl en alle afsplitsingen ervan moeten geweerd worden uit de publieke sfeer en als ze zichzelf opdringen moeten ze hard aangepakt worden. Dat ging deze keer prima. Misschien kunnen ze Baudet straks ook met zijn Yiannopoulos liefde confronteren.

En Giel Beelen moet uit het publieke domein verwijderd worden, geen mitsen, geen maren.