Eerlijk is eerlijk: lof voor radio 1

Ik luister tegenwoordig rond lunchtijd (eigenlijk alleen na 1 uur moet ik erbij zeggen) weer naar Radio 1. 

Ik heb daar zo lang over gekankerd dat ik nu toch moet vaststellen dat ik het vaak bijzonder aangenaam en interessant vind. Oh Oh Den Haag is soms een hoop gezever in de ruimte maar soms ook echt interessant.

In het algemeen zijn er  langere interviews die niet als hapklare brokken worden opgeserveerd. Ik hoorde serieuze items over klassieke muziek, net als items over populaire muziek waar ik weer niets vanaf weet en ook niet wil weten. Maar fair enough, als ik hoop dat veel mensen klassieke muziek omarmen, moet ik zelf ook die muziek uitzitten.

De overdaad aan sport blijft afstompend, vooral als kletsmajoren als die ex-schaatser zijn ziel blootlegt de ruimte krijgt en neemt.

Soms luister ik ook een stukje voor 1 uur, dat valt dan weer niet mee.

Enfin, for what it’s worth, en waarom zou het u interesseren: complimenten voor de twee presentatoren en de redactie die er een beter programma van gemaakt heeft.