Historisch plaatsje in drie oorlogen

Frederick is een historisch plaatsje dat een rol speelde in drie oorlogen: de Franse en Indiaanse Oorlog, de Revolutie en de Burgeroorlog. Nu is het een verzamelplaats van achttiende en negentiende eeuwse architectuur. Dankzij de aanwezigheid van veel locale kunst en een klein liberal arts college en een aantal lunch counters in de stijl van de jaren vijftig, heeft het ook meer dan zijn deel van de twintigste eeuw.

Het stadje was het product van duitse immigranten (vandaar de naam), en ook een paar minder vrijwillige bewoners: de hessische soldaten die George Washington gevangennam tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. In hun barakken is nu een dovenschool gevestigd. Het is een interessante grensplaats waar de Duitsers uit Pennsylvania de Engelsen uit Tidewater ontmoetten. Het stadje heeft een van de moiste Duitse koloniale huizen in het Schifferstadt House uit 1756.

Laat u niet afschrikken door de uitgebreide suburbs van het stadje: het hart is nog puur.

www.visitfrederick.org

B&B

McCleery’s Flat, een townhouse in de Second French Empire stijl, daterend uit 1876 in het downtown historic district van Fredericksburg. Vijf kamers en een Cottage Garden Suite. Vanaf $90 per nacht.

www.fwp.net/mccleerysflat